Ζωντανή μετάδοση της Θείας Λειοτουργία του Αγίου Γερασίμου από το Ionian Channel

Με γνώμονα την στήριξη του τοπικού πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας δεσμών σχέσεων των Επτανησίων, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.

O τηλεοπτικός σταθμός Ionian Channel, σε αποκλειστική συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων & Ιθακησίων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» και την  «Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής» και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, προσφέρουν στον Ελληνισμό της διασποράς, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους απανταχού Επτανήσιους, Κεφαλονίτες & Θιακούς την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015, από 8:00 πμ -11:30 π.μ. ώρα Ελλάδας, σε ζωντανή μετάδοση, την Θεία Λειτουργία και την έξοδο του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου από τη Μονή του Αγίου στα Ομαλά.

Ζωντανή μετάδοση από τον ΑΝΤ1

Για πρώτη φορά φέτος, μετά από σειρά συνεννοήσεων,  η μετάδοση της μεγάλης Κεφαλληνιακής Εορτής, θα πραγματοποιηθεί σε πανελλαδικό και διεθνή εμβέλεια από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Η διεύθυνση του εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να προβάλει την πολιτισμική και θρησκευτική ιδιαιτερότητα του νησιού

Στην Ελλάδα επίγεια μετάδοση:

  1. Πανελλαδικά και δορυφορικά σε όλο τον κόσμο | ΑΝΤ1
  2. Στη Νοτιοδυτική Ελλάδα | Πελοπόννησος – Ν. Στερεά – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος | Ionian channel

Στο Διαδύκτιο Live:

 YouTube Live:

https://www.youtube.com/watch?v=5lYxDaum5VU

Ionian TV Live

http://ioniantv.gr/live-streaming

Διαδικτυακοί τόποι Κεφαλονιάς

http://kefaloniapress.gr/

http://voutospress.blogspot.gr/

Ζακύνθου

www.imerazante.gr

Λευκάδας

http://lefkadapress.gr/

Κέρκυρα

http://www.corfupress.com

Θερμές ευχαριστίες, στην Ιερά Μητρόπολη Κεφαλονιάς, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, στο Δήμο Κεφαλονιάς, στην Ionian Group Ferries, στην KefalonianLines, στην Συμπλοιοκτησία Βάσως Κ. , για όλες τις διευκολύνσεις.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις