Ε.Α.Σ. : Πληρωμές Παραγωγών

O Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης πραγματοποιήθηκαν στις 13 Αυγούστου 2015, πληρωμές Αγροτικών Επιδοτήσεων έτους 2010, όπως Εξόφληση Ενιαίας Ενίσχυσης, Πρόσθετη Ενίσχυση Μοσχίδων Αναπαραγωγής και Πρόσθετη Ενίσχυση Θηλαζουσών Αγελάδων.
Τα χρήματα πιστώθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων Παραγωγών μετά την ολοκλήρωση των προβλεπομένων από το Εθνικό και Κοινοτικό πλαίσιο ελέγχων από τον αρμόδιο Οργανισμό.
Για περισσότερες πληροφορίες οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί δικαιούχοι Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Για το Δ.Σ. του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις