ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α: Συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο τη Δευτέρα 17 Αυγούστου

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ  17/08/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 12,00 ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ –ΙΘΑΚΗΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/08/2015 ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ  ΚΑΙ ΩΡΑ 8,30 ΜΜ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ Κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩ. ΡΗΞΗ ΤΩΡΑ».

Ο Κ. ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 5 ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ.

 ΓΙΑ  ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

  ΓΑΙΤΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις