Προσωπικότητες στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης είχε την τιμή να υποδεχθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο το διακεκριμένο Καρδιοχειρουργό, Συντονιστή Διευθυντή Καρδιοχειρουργικού Τομέα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Δρ Μαζέν Χουρή και τον Οικονομικό Διευθυντή της CCC κ.Jemal.

H διεθνής Εταιρεία CCC υποστήριξε οικονομικά με χορηγίες σε τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό την Κεφαλονιά κατά την διάρκεια των δίδυμων σεισμών του 2014, που έπληξαν το Νησί και κυρίως την περιοχή της Παλικής.
Στη σεμνή Τελετή Υποδοχής που ακολούθησε συμμετείχε και ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος και έγινε συζήτηση για το πρόγραμμα αποκατάστασης των θεμάτων που προέκυψαν από τους σεισμούς.
Ο κ.Παρίσης ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την επίσκεψη στο Δημαρχείο και αφού τους ευχαρίστησε εγκάρδια για την ευαισθησία τους να συνδράμουν στη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών με τη σημαντική χορηγία τους, τους προσέφερε συμβολικά δώρα.

kek1 kek

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις