Δυναμικά ο Μοσχονάς-“Τρελαίνει” κόσμο

Όταν κάναμε το ρεπορτάζ της Παλικής και την πετυχημένη δραστηριότητα του Αντιδημάρχου Παλικής δεν μπορούσαμε να περιμένουμε ότι “θα είχαμε πέσει τόσο μέσα” ως προς την αποτελεσματικότητα και την θετική δράση του Αλέξη Μοσχονά.

Απόδειξη ότι μόλις γράψαμε δύο κουβέντες για το πόσο “καλοκουρδισμένη” και συντονισμένη λειτουργία που έχει εκεί ο Δήμος Κεφαλονιάς, αμέσως έσπευσαν κάποιοι μονίμως “γκρινιάζοντες” και μονίμως “μεμψιμοιρούντες” τάχα να μας διαψεύσουν δημοσιεύοντας τι; Έναν …κάδο γεμάτο σκουπίδια με λήψεις από διάφορες γωνίες και κάτι ξερόχορτα!!!

Ε, λοιπόν ρε παιδιά αν το μόνο που βρήκατε να καταλογίσετε στον Αντιδήμαρχο Παλικής, Αλέξη Μοσχονά είναι ένας κάδος με σκουπίδα και κάτι ξερόχορτα, τότε πραγματικά νοιώθουμε ότι δικαιωθήκαμε απόλυτα ως προς το ρεπορτάζ μας.

Υ.Γ.: Παιδιά εντάξει είναι γνωστό ότι στις μικρές κοινωνίες υπάρχει πολλές φορές εμπάθεια και κάποιοι “κολλάνε” με ορισμένα πολιτικά πρόσωπα… Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει και η συντριπτική πλειοψηφία των Ληξουριωτών και των Παλικισιάνων που επιβραβεύει την προσπάθεια του Αντιδημάρχου Παλικής, η οποία περιοχή της Παλικής -να το θυμήσουμε και αυτό- είναι κομμάτι του Δήμου Κεφαλονιάς και για αυτό δικαιούνται να έχουν άποψη όλοι οι Κεφαλονίτες και όχι μόνο κάποιοι που διεκδικούν πρωτεία …”ληξουριωτομάχων”. Ξεκολλήστε λοιπόν, εμείς θα γράφουμε την άποψή μας για όλες τις περιοχές του Δήμου Κεφαλονιάς, καθώς έχουμε άμεση εικόνα για όλο το νησί από τα διασταυρωμένα ρεπορτάζ και τις πολλές πηγές μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις