Ανακοίνωση από την Επτανησίων Θέληση για τον Α.Ο. Κέρκυρα

Με στάση ζωής και καθημερινή πρακτική δηλώνουμε την πολιτική κοινωνική και τοπική μας παρουσία.
Για εμάς ψηφίσματα και δελτία τύπου που δηλώνουν συμπαράσταση ή φιλολογική προσέγγιση σοβαρών θεμάτων, που ταλανίζουν τον τόπο, δεν αποτελούν πολιτική πρακτική και δεοντολογία.
Στηρίξαμε και θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το δίκαιο αίτημα του λαού της Κέρκυρας που λέει ότι: Ο Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α! ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!
Είμαστε παρόντες σε όλες τους διοικητικούς – δικαστικούς αγώνες που δόθηκαν στην Αθήνα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι και την τελική δικαίωση μας.
Είμαστε παρόντες στην συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και με παρρησία και ευθύτητα μεταφέραμε το κοινό αίσθημα αναλύοντας γιατί πιστεύουμε ότι η δικαίωσή μας είναι υπόθεση πολλαπλή: δικαστική – αθλητική νομοθετική – κοινωνική

Για την παράταξη

Ο Επικεφαλής

Χρήστος Άνθης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις