Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων συγχαίρει τον Σύλλογο ΑΠΕΣΔΑΣ “Κέφαλος”

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή και τη διοίκηση του συλλόγου Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Κέφαλος» για τη μεγάλη νίκη τους στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Άρσης Βαρών Παίδων, όπου επάξια εκπροσώπησαν τα εθνικά μας χρώματα, κερδίζοντας ένα χρυσό μετάλλιο και μία έκτη θέση.
Οι νίκες αυτές αποκτούν μεγαλύτερο ειδικό βάρος και σημασία, καθώς όπως είναι γνωστό, η συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες, επιτεύχθηκε χωρίς καμία κρατική ή άλλη στήριξη, παρά μόνο με τη βοήθεια του συλλόγου και των οικογενειών τους.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων επιθυμεί, σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς να εργασθεί στο μέλλον για τη δημιουργία όλο και ευνοϊκότερων συνθηκών, ώστε οι αθλητικές δυνατότητες που υπάρχουν στα Ιόνια Νησιά και στην Ελλάδα, να μπορέσουν να βρουν πραγματική έκφραση.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις