Από την Έκθεση Γεωργικών & Παραδοσιακών Προϊόντων 1 Αυγούστου 2015 πλατεία Πόρου

Μια εξαιρετική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου ο γλυκύτατος ήχος από τα μαντολινάτα της συναυλίας του Σωκράτη έδωσε στους επισκέπτες αξέχαστες στιγμές. Σε όλους αυτούς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην χθεσινή βραδιά, τις έκθεση Γεωργικών και Παραδοσιακών προϊόντων .

Είναι η Δέκατη Τέταρτη έκθεση που έγινε εδώ στον Πόρο και ευχαριστήσουμε τους μικρούς και μεγάλους εκθέτες που ήρθαν από την άλλη άκρη του Νησιού μας σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα της μάνας Γης.

Στους αγαπητούς μας καλλιτέχνες που ο κάθε ένας διακρίνεται με το δικό του ταλέντο.

Στον Αξιότιμο δάσκαλο Σωκράτη Μπένο με το συγκρότημα ‘’Μαντολινάτα Ελειού Πρόννων ‘’ τον ευχαριστούμε ιδιαίτερως και συγχαρητήρια στα παιδιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις νοικοκυρές για όλα αυτά τα γλυκίσματα που έφεραν στο κεντρικό τραπέζι, το μπράβο ανήκει σε σας για τις κεφαλλονίτικες λιχουδιές και στο συνεταιρισμό ρομπόλα .

Επίσης ευχαριστούμε τα ΜΜΕ και τις κεφαλλονίτικες ιστοσελίδες, σε όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια, τον πρόεδρο, ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη για την κάλυψη ήχου με τους 2 τεχνικούς, τον πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος, Γιάννη Πετράτου, τους φίλους επιχειρηματίες που πάντα είναι πρόθυμη να βοηθήσουν, καθώς και τους εθελοντές, χωρίς να ονομάσω κανέναν, αυτοί ξέρουν .

Ένα ευχαριστώ σε όλους,

Για τον Πόρο ρες παιδιά !!!!

Γεώργιος Μεταξάς

ekthesi 1 augousto foto 037 ekthesi 1 augousto foto 042 ekthesi 1 augousto foto 057

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις