Ανιδιοτελής προσφορά του Κεφαλονίτη της διασποράς Γιώργου Φωκά για το Ιατρείο Σκάλας

Ο Γιώργος Φωκάς κατάγεται από το Τσακαρισιάνο Πυργίου. Είναι γιος του Γεράσιμου Φωκά και εγγονός του αείμνηστου Νικηφόρου Φωκά.

Ένας Κεφαλονίτης της διασποράς που διαπρέπει στην Αμερική. Ένας μεγάλος Κεφαλονίτης που αγαπάει τον τόπο του και ιδιαίτερα την περιοχή της Σκάλας και επιθυμεί να κάνει μία δωρεά για την λειτουργία και την συντήρηση του κοινοτικού Ιατρείου στην Σκάλα καθώς και ενός ασθενοφόρου.

Για τον λόγο αυτό συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Διονύση Λυκούδη παρουσία της κ. Ρούλας Λιναρδάτου προέδρου των επαγγελματιών της Σκάλας. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος τον ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά του και τόνισε ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους!

fok
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις