Ψήφισμα του Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου για τον απρόσμενο θάνατο της Λίλιαν Βεργωτή

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Με την αναγγελία του απρόσμενου θανάτου της επιτίμου Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Βεργωτή Λίλιαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 24 Ιουλίου 2015 προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στην εκλιπούσα, εκτιμώντας την μεγάλη της προσφορά στην ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος και στην δημιουργία του Νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου.
Να αποδώσει την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον ΑΝΘΡΩΠΟ της οποίας στάση ζωής ήταν, η ευγένεια, το ήθος, η πραότητα και η αγωνιστικότητα για το όραμα της δημιουργίας του Νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου αποφασίζει ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού στην μνήμη της να προβεί στα ακόλουθα:
1. Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος στον τοπικό γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο.
2. Να εκφράσει την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.
3. Την εκπροσώπηση του Ιδρύματος από τον Πρόεδρο τον Διευθυντή και μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 24/7/2015
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις