Το Καλλιτεχνικό Σωματείο «ΜΑΣΚΕΣ» παρουσιάζει τη Θεατρική παράσταση “Λυσιστράτη”

Το Καλλιτεχνικό Σωματείο «ΜΑΣΚΕΣ», συνεχίζοντας τις θεατρικές του δραστηριότητες, ανεβάζει την κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» με την στήριξη της ΚΕΔΗΚΕ.

Μια από τις πλέον αγαπημένες στο κοινό κωμωδίες του μεγάλου συγγραφέα και πάντα επίκαιρη, παρά τις χιλιετίες που μας χωρίζουν από τότε που γράφτηκε.

Έργο φεμινιστικό, αντιπολεμικό και με έντονη πολιτική σάτιρα, είναι συγχρόνως διασκεδαστικό.

Οι «ΜΑΣΚΕΣ» ανεβάζουν την Λυσιστράτη σε διασκευή, χορογραφίες και σκηνοθεσία Μάνου Θανόπουλου.

Τα σκηνικά, κοστούμια και την μουσική επιμέλεια εκτέλεσαν οι «Μάσκες».

Τα γραφικά η Βανέσα Κατσουλίδου, τις ειδικές κατασκευές ο Σ. Κατσιγιάννης και Γ. Σπανόπουλος, βοηθός χορογράφου η Μ. Ταραζή, Ηχος και Φωτισμοί ΗΧΟΘΕΑΜΑ.

Η Λυσιστράτη ξεκινά τις παραστάσεις της το Σάββατο 1η Αυγούστου στον Αύλειο χώρο του Ξενία στο Αργοστόλι και συνεχίζει: Δευτέρα 3 Αυγούστου στο Ληξούρι, 4 Αυγούστου στον Πόρο και 7 Αυγούστου στα Αντυπάτα Ερύσσου.

Στην Λυσιστράτη ερμηνεύουν τους ρόλους:

Λυσιστράτη η Βάσω Κρικώνη, Κλεονίκη η Χριστίνα Τσέτσα, Μυρίνη η Μαρία Σταθάτου, Λαμπιτώ ο Μάνος Θανόπουλος, Πρόβουλος ο Γιώργος Κιουρτσής, Κινησίας ο Γιάννης Σπανόπουλος, Παιδί και Σπαρτιάτης ο Άγγελος Μουρελάτος,

Πρώτη Γυναίκα η Κατερίνα Νικολάτου, Δεύτερη Γυναίκα η Φρόσω Παπαδάτου, Τρίτη Γυναίκα η Μαρίνα Σάντο, Συμφιλίωση η Κατερίνα Νικολάτου. Κορυφαίος του χορού ο Σωτήρης Κατσιγιάννης, Κορυφαία του χορού η Ματίνα Ταραζή. Χορός Ανδρών: Γεράσιμος Πουλάς, Ειρήνη Ρουχωτά, Γιάννης Σπανόπουλος, Άγγελος Μουρελάτος και Χορός Γυναικών: Μαρία Σταθάτου, Μαρίνα Σάντο, Κατερίνα Νικολάτου, , Φρόσω Παπαδάτου.

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9 και 30 μμ και η είσοδος είναι 5 Ευρώ.

LYSISTRATI AFISA 2

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις