Άρθρο για τα Ιόνια Νησιά στον Πολωνικό Τύπο

Εκτενές άρθρο για τα Ιόνια Νησιά δημοσιεύεται αυτό το μήνα στο τουριστικό περιοδικό All Inclusive. Το άρθρο έγραψε η δημοσιογράφος Agnieszka Zawistowska, τη φιλοξενία της οποίας στα Ιόνια νησιά διοργάνωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βαρσοβία.

Η Ελλάδα αναδεικνύεται για 3η συνεχόμενη χρονιά κύριος προορισμός των Πολωνών τουριστών – πέρυσι περίπου 600.000 Πολωνοί τουρίστες επισκέφθηκαν τη χώρα μας-, ενώ στα Ιόνια Νησιά οι ανάλογες επιδόσεις συνεχίζονται και φέτος ιδίως στην Κέρκυρα.

Το 6σέλιδο άρθρο με τίτλο ΄΄Πέντε πρόσωπα – Τα Ιόνια Νησιά΄΄ περιλαμβάνει φωτογραφίες και θετικά κείμενα (ιστορία, παράδοση, παραλίες, τοποθεσίες που αξίζει να επισκεφθεί κανείς, ταινίες που γυρίστηκαν σε αυτά, γαστρονομία) για την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο, την Ιθάκη και τη Λευκάδα.

Σας αποστέλλεται συνημμένα το άρθρο σε μορφή PDF.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις