Πυρήνας Χρυσής Αυγής Λευκάδας: Όταν το μνημόνιο έρχεται από «αριστερά» το βαφτίζουν…συμφωνία

Με έκπληξη διαβάσαμε την χθεσινή ανακοίνωση του βουλευτή σύριζα Λευκάδας Σ. Γρηγόρη, σε τοπικό διαδικτυακό τόπο, στην οποία λίγο πολύ προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του Σύριζα και να χρυσώσει το χάπι στους εξαπατημένους ψηφοφόρους.

Πρόκειται προφανώς για μια επικοινωνιακή προσπάθεια , η οποία στόχο έχει να αμβλύνει την κατακραυγή που έχει ξεσπάσει από την πλήρη μεταστροφή των «ελπιδοφόρων αριστερών» και την μεταμόρφωσή τους σε σκληρά μνημονιακούς.

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να προσπαθήσουν να μετριάσουν την κοροιδία και την εξαπάτηση την οποία πραγματοποίησαν σε βάρος του ελληνικού λαού τόσο σε τοπικό επίπεδο αλλά και συνολικά σε όλη την χώρα.

Αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε είναι η πλήρης αδυναμία τους να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός Λαός, ο κυρίαρχος, τους είπε σε 2 περιπτώσεις ότι είναι κατά της μνημονιακής πολιτικής.:

-Στις 25 Ιανουαρίου, ανατρέποντας την μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, πίστεψε την ρητορική της «πρώτης φοράς αριστερά» και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, περιμένοντας από το κόμμα του Τσίπρα να τηρήσει την αντιμνημονιακή ρητορική του. Και εκείνοι τον εξαπάτησαν . Μόνο η Χρυσή Αυγή παρέμεινε συνεπής στις θέσεις της.

-Στις 5 Ιουλίου ψήφισε κατά 63% περίπου ΟΧΙ στην συμφωνία με τους τοκογλύφους και τους δανειστές. Για να προδωθεί από την μνημονιακή αριστερά στη συνέχεια. Και πάλι η μόνη γνήσια αντιμνημονιακή δύναμη ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι πλέον πασιφανές και το έχει αντιληφθεί ο καθένας.

Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων και ζητάει από όλους να απομονώσουν τους υπεύθυνους της δυστυχίας μας. Όποιον ιδεολογικό μανδύα και αν φέρουν, είτε φιλελεύθερο είτε ελπιδοαριστερό.

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΥΡΗΝΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τηλ επικοινωνίας:6936796622

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις