Ακυρώνεται το SARISTRA FESTIVAL 2015

Αγαπητές Σαριστραίες και αγαπητοί Σαριστραίοι, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση του φετινού Saristra Festival.

Η πραγματοποίηση του φεστιβάλ είναι αδύνατη λόγω της οικονομικής αστάθειας που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Προσπαθήσαμε επίμονα να υπερβούμε τις δυσκολίες και να συνεχιστεί αυτός ο σπουδαίος πολιτιστικός θεσμός αλλά οι συνθήκες καθιστούν τη διοργάνωση του οριακή. Αποφασίσαμε να μην αρκεστούμε αποκλειστικά και μόνο στη διεξαγωγή του, με την επιθυμία το Saristra festival να αναπτύσσει πολιτισμό και να βελτιώνει την ποιότητα του ως δημιουργικό κέντρο του Ιονίου.

Ζητάμε συγγνώμη από όσους επηρεάζονται από την ακύρωση, ευχαριστούμε τους τοπικούς επιχειρηματίες και φορείς για την υποστήριξη τους, τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες που θα εμφανίζονταν στο φετινό φεστιβάλ και περίμεναν υπομονετικά μέχρι σήμερα χωρίς κανένας να λοξοδρομήσει, και δίνουμε σε όλους ραντεβού για τον Αύγουστο του 2016 σε ένα νέο μεγάλο Saristra Festival που φιλοδοξούμε να σας αποζημιώσει για την φετινή «απώλεια».

Η ομάδα του Saristra Festival

saristra2014-38 saristra1

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις