Οργή στη ΝΔ για τις συναντήσεις Ντόρας-Χατζηδάκη-Κεφαλογιάννη στο εξωτερικό

Στις Βρυξέλλες βρίσκονται σήμερα, Πέμπτη, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Κωστή Χατζηδάκη και τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Πρόκειται για μία απόφαση που δεν ελήφθη από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά για μια «ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία δεν ευρίσκεται υπό την αιγίδα της ΝΔ», σύμφωνα με πληροφορίες.

Στόχος του ταξιδιού των τριών στελεχών στη βελγική πρωτεύουσα είναι να συναντήσουν Ευρωπαίους αξιωματούχους προκειμένου να βοηθήσουν τις προσπάθειες για επίτευξη συμφωνίας.

Από τη ΝΔ αναφέρεται ωστόσο ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρωτοβουλίες μεμονωμένες αυτού του τύπου δεν βοηθούν τη διαπραγμάτευση, αλλά ούτε τη στρατηγική του κόμματος. Κι αυτό γιατί, όπως σημειώνουν, αν κάτι δεν πάει καλά στη διαπραγμάτευση, η ΝΔ θα χρεωθεί κινήσεις και παρασκηνιακές συσκέψεις τις οποίες δεν έχει συμφωνήσει να γίνουν.

«Είναι θεμιτές όλες οι προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά οι ώρες είναι κρίσιμες για την Ελλάδα και επιβάλλεται συντονισμός και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Είναι επικίνδυνο να αναλαμβάνει ο καθένας κάποια κίνηση μόνος του. Είδατε τον Παναγιώτη Καρκατσούλη να μεταβαίνει στο εξωτερικό για επαφές; Πηγαίνει ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης», αναφέρουν πηγές που έχουν γνώση των τεκταινομένων στη ΝΔ.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις