Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Αντιπεριφερειάρχη για την κοίμηση του αγαπητού Μητροπολίτη Γερασίμου

H Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, με συγκίνηση εκφράζει τη βαθειά της θλίψη για την κοίμηση του αγαπητού μας, Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γερασίμου. Η μέγιστη αγάπη των συμπολιτών του που, τον περιέβαλε ως απότοκη συνέπεια του πνευματικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού του έργου, μετατρέπεται σε βαθειά οδύνη. Υπήρξε ταπεινός, φιλάνθρωπος, άοκνος εργάτης της Ορθοδοξίας και αυτή του η εικόνα, θα παραμένει για πάντα στην καρδιά και την σκέψη του ποιμνίου του.
Εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Ιεραρχία της Εκκλησίας, στους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας, στην πνευματική του οικογένεια και τους οικείους του.
Η σημαία στο Διοικητήριο και στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, θα κυματίζει μεσίστια, τις 22, 23 και 24 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Την 24ην Ιουνίου, ημέρα της εξόδιου ακολουθίας και της ταφής του, θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες της.
O Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Αντιπεριφερειάρχης των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, θα συμμετάσχουν στην εξόδιο ακολουθία, μαζί με τους άλλους εκπροσώπους, της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.
Αντί στεφάνων, θα καταθέσουν ποσό υπέρ του Φιλόπτωχου Ταμείου, της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις