“Καρφί” Λαγκάρντ: Να μείνουμε μόνο οι ενήλικες στις διαπραγματεύσεις!

Με ένα “καρφί” άνευ προηγουμένου σχολίασε η Προέδρος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ την όλη στάση της Ελληνική Κυβέρνησης δηλώνοντας: “Για να βρεθεί λύση πρέπει να μείνουμε στις διαπραγματεύσεις μόνο οι ενήλικες”!
Τώρα εμείς δεν ξέρουμε τι ακριβώς εννοούν οι Ευρωπαίοι, πάντως είναι αλήθεια ότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν τα επικοινωνιακά σόου και όλα αυτά τα “ηρωϊκά” που βλέπουμε από στελέχη της κυβέρνησης, όπως τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, γιατί αν καταλήξουμε Βενεζουέλα και ψάχνουμε για …”χαρτί υγείας” στα σούπερ μάρκετ, τότε όλοι αυτοί οι “ψευτοεπαναστάτες” δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις