Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στην Περιφερειακή Εκδήλωση του ΣΕΤΕ, στην Κέρκυρα

Την Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015, στο Corfu Holiday Palace, έλαβε μέρος η Περιφερειακή Εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Θέμα της Εκδήλωσης ήταν η «Υποστήριξη του ΣΕΤΕ, του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στο έργο της Τουριστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας».
Συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν οι ενότητες του «Στρατηγικού Σχεδιασμού & του Οδικού χάρτη» και η «Καμπάνια Προβολής Ιονίων Νήσων & Δράσεις Προώθησης».
Τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος στην τοποθέτησή του ζήτησε όπως συμπεριληφθεί και ο «Τουρισμός Κρουαζιέρας» στις Μελέτες του INΣΕΤΕ, έτσι ώστε να εντοπισθούν έγκαιρα οι παράμετροι και οι τακτικές, που θα αυξήσουν περαιτέρω τον αριθμό προσεγγίσεων των Κρουαζιεροπλοίων στα Νησιά του Ιόνιου, με όλα τα οικονομικά συνεπακόλουθα στη ζωή των Νησιών υποδοχής.
Επιπλέον, σε συνάντηση με τον κ. Ιωσήφ Πάρσαλη, Managing Director του Marketing Greece, ο κ.Κεκάτος ζήτησε όπως το υλικό προβολής που αφορά την Κεφαλονιά, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και μέσα από τους μηχανισμούς τουριστικής προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς, έτσι ώστε να υπάρχουν καλύτερα πρακτικά αποτελέσματα.
Τέλος, ο Δήμος Κεφαλονιάς, συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν για την οργάνωση της χρήσιμης για την προώθηση του Τουρισμού Εκδήλωσης και αναμένει όπως και στην Κεφαλονιά οργανωθεί ανάλογη Εκδήλωση με την συνεργασία της Περιφέρειας και της Επιτροπής Τουρισμού του Νησιού.

sete2
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις