Συλλήψεις αλλοδαπών, στα αεροδρόμια Ζακύνθου-Κεφαλονιάς με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Αεροδρόμιο της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, συνολικά τρείς αλλοδαποί, δύο 25χρονοι και ένας 24χρονος, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις αφορούσαν τον εντοπισμό, ενός 25χρονου υπηκόου Ιράν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου την Παρασκευή 29.05.2015 καθώς και δύο υπηκόων Συρίας ηλικίας 24 και 25 ετών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου Κεφαλληνίας την Δευτέρα 01.06.2015, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκαν, δικογραφίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της κατοχής και χρήσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και της παράνομης εξόδου από τη χώρα.

Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις