ΕΑΣ: Πιστώθηκε στους λογαριασμούς η πληρωμή του αιγοπρόβειου έτους 2014

Ο Ε.Α.Σ. ενημερώνει ότι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών και Ενισχύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πιστώθηκε σήμερα το μεσημέρι (Τετάρτη 27 Μαΐου) η πολυπόθητη πληρωμή του Αιγοπρόβειου έτους 2014 (Άρθρο 68) στους λογαριασμούς των δικαιούχων Κεφαλλήνων και Θιακών Κτηνοτρόφων.

Πρόκειται για χρήματα που δικαιούνται, με βάση τα δικαιολογητικά που είχαν προσκομίσει εγκαίρως τον Φεβρουάριο 2015, εφόσον δεν προέκυψαν προβλήματα επιλεξιμότητας από τους διασταυρωτικούς επιτόπιους και μηχανογραφικούς ελέγχους του Υ.Α.Α.Τ.

Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε και μια σειρά επιπλέον πληρωμών που αφορούν υπόλοιπα της Ενιαίας Ενίσχυσης του 2014 καθώς και έκτακτα μέτρα στήριξης για Σταφύλια.

Yπενθυμίζεται ότι, για οποιαδήποτε ενημέρωση οι δικαιούχοι ντόπιοι παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Για το Δ.Σ. του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ανδρέας Π. Καλαφάτης Πρόεδρος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις