ΙΟΝΙΑΝ FESTIVAL – 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Τουρισμού Ιονίων νήσων

19 – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΠΙΑΝΑΔΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τουρισμού «IONIAN FESTIVAL», θα πραγματοποιηθεί στις
19-20-21 Ιουνίου, στην Κέρκυρα, στην Πλατεία Σπιανάδα, την κεντρικότερη και πιο πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας και μια απο τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια. Μια σημαντική πρωτοβουλία, με την αιγίδα και την στήριξη της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Κέρκυρας και άλλων φορέων, μοναδική στο είδος της, αφού αποτελεί και εκδήλωση τουριστικού και πολιτιστικού χαρακτήρα αλλά και εκθεσιακό γεγονός που προσφέρει άμεση προβολή και προώθηση τοπικών γαστρονομικών προϊόντων από παραγωγούς και επιχειρήσεις που ανήκουν στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.

Αυτήν την εκδήλωση αναμένεται να την επισκεφθούν στις τρεις ημέρες διοργάνωσής της περισσότεροι από 40.000 Έλληνες και ξένοι επισκέπτες. Επισκέπτες, οι οποίοι θα έρθουν σε επαφή και θα γευθούν την ιδιαίτερη τοπική παραγωγή, θα δοκιμάζουν και θα μπορούν να αποκτήσουν τα ξεχωριστά προϊόντα που παράγουν τα Ιόνια νησιά, θα ψυχαγωγηθούν από τις παράλληλες μουσικές, θεατρικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και θα απολαύσουν ζωντανά τη Λέσχη αρχιμαγείρων Κέρκυρας σε ρεσιτάλ μαγειρικής δεξιοτεχνίας τοπικών προϊόντων. Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την επωνυμία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των επτανήσιων επιχειρήσεων σε ένα ιδανικά ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Κέρκυρας. Σας περιμένουμε να σας κεράσουμε παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Η διοργανώτρια εταιρία του φεστιβάλ, RM International, με πάνω απο 10 χρόνια εμπειρία στη διοργάνωση θεματικών εκθέσεων όπως η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων νήσων, αποτελούν εγγύηση για την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης που θα ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες της. Σας περιμένουμε, να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας σε μια ενέργεια που ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς ώστε να αναδειχθεί σε ένα ετήσιο ξεχωριστό τοπικό φεστιβάλ που θα γίνει σημείο αναφοράς και πόλος έλξης για την Κέρκυρα, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

IONIAN FESTIVAL
19-20-21 Ιουνίου 2015
Πλατεία Σπιανάδα, Κέρκυρα,
Ωράριο Λειτουργίας : 10:00 – 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

Με εκτίμηση,

Κ.Μοσχονάς
Διοργανωτής

Πώς θα λάβετε μέρος

Για πληροφορίες συμμετοχής μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο συμμετοχής πατώντας εδώ ή να καλέστε στο 210 – 9610135 έως 06/06.Α
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις