Παναγής Κοκκόλης: Μεγάλες οι ευθύνες των υπευθύνων του έργου του Χάρακα

Τελικά μετά από 3 ώρες να έρθει και άλλες 2+μισή ώρες, ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, πολλά ευχαριστούμε στο ΕΚΑΒ που κατάφερε να περάσει από τα μονοπάτια που με το ζόρι περνάει ένας γάιδαρος και να παραλάβει τον δυστυχή κάτοικο της περιοχής, και πολλά ευχαριστούμε στον ασθενή και τους συγγενείς του που έδειξαν την ανάλογη υπομονή.

Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, αλλά εάν κάτι ανάλογο είχε συμβεί σε κάποιον παραθεριστή, τότε το κόστος της δυσφήμισης θα ήταν τεράστιο. Αυτά φωνάζουμε στην Ερυσσο και οι υπεύθυνοι του έργου παίζουν πιγκ πονγκ με τις ευθύνες, το ότι όμως κάποιοι φίλοι του συνεργείου της κατασκευαστικής εταιρίας έχουν το προνόμιο να περνάνε ακόμα και τώρα από τον Χάρακα ενώ κάποιος που πεθαίνει δεν το έχει (οι διασώστες χτυπούσαν την εξώπορτα στο Χάρακα για 15 λεπτά και όλοι ήταν άφαντοι) μας προκαλεί μόνο θυμό. Κύριοι υπεύθυνοι του έργου σας ξαναλέω ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, γιατί όπως πάει σύντομα θα αντιμετωπίσετε την οργή των κατοίκων της Ερύσσου. Τέλος να ευχηθώ στον Β. Σ. περαστικά και στην οικογένεια του δύναμη, και πάρα πολλά μπράβο σε όλα τα Κεφαλλονίτικα blogs, portals, κανάλια και ότι μεταδίδει ειδήσεις, που έχουν γίνει φύλακες άγγελοι των κατοίκων στις απομακρυσμένες περιοχές του νησιού μας !

Ευχαριστώ

Παναγής Κοκκόλης !
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις