Επιστρέφει η Κυριακή Νικολαϊδου στη θέση του γ.γ. του Δήμου

Την επιστροφή της Κυριακής Νικολαίδου στην θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κεφαλλονιάς επιβεβαίωσε σήμερα μιλώντας στον Σάκη Βούτο και στον ΙΟΝΙΑΝ ΓΚΑΛΑΞΙ, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης.

Ο Δ. Λυκούδης επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός της επιστροφής της Κυριακής στον Δήμο Κεφαλλονιάς και εντάσσεται στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή μετά τις εκλογές για την αλλαγή του ΟΕΥ και την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου ώστε να γίνουν πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές.

Η κ. Νικολαίδου έχει μεγάλες ικανότητες αναγνωρισμένες πανελλαδικά και πανευρωπαικά, είπε ο Δ. Λυκούδης και υπογράμμισε την άψογη συνεργασία που είχε ο Δήμος μαζί της.

Σε ότι αφορά τον σημερινό Γενικό Γραμματέα Θέμη Τσαγκρή, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος είπε ότι θα μείνει στο οργανόγραμμα του Δήμου, δίπλα στην Κυριακή Νικολαίδου με στόχο να “παντρευτούν” οι δυνατότητες και ικανότητες και των δύο προς όφελος της λειτουργίας του Δήμου. Τόνισε δε την άψογη συνεργασία και του κ. Τσαγκρή μέχρι σήμερα με την Δημοτική Αρχή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις