Μεγάλη δικαίωση του Λιμενικού Ταμείου-Απορρίφθηκαν οι προσφυγές εναντίον του

Άλλη μια δικαίωση περίμενε το Λιμενικό Ταμείο καθώς οι προσφυγές που έχουν γίνει εναντίον των αποφάσεών του για το προσωπικό απορρίφθηκαν τόσο από τον γενικό γραμματέας της Αποκεντρωμένης όσο και στην Κέρκυρα από την ειδική επιτροπή.

Άλλη μία φορά λοιπόν αποδείχθηκε ότι ο Γιώργος Τζωρτζάτος γνωρίζει καλά τη δουλειά του και άλλη μία φορά προσφυγές, αναφορές και ενστάσεις κατά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης τέθηκαν στο αρχείο ως αβάσιμες.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις όπως είναι φυσικό ο Γιώργος Τζωρτζάτος “πετάει” καθώς όσοι είχαν γράψει στο διαδίκτυο εναντίον του αποδείχθηκαν εκτός τόπου και χρόνου από τα πλέον αρμόδια όργανα σε θέματα προσωπικού.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις