Επιτυχημένη η εκδήλωση αφιερωμένη στο Οινοποιείο Φοίβος

Προχθές την Τετάρτη το βράδυ, στο πιο in μπαρ Classic Nuveau (best top ten της Αθήνας) στην Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, έγινε πολύ μεγάλη εκδήλωση, αφιερωμένη στο Ληξουριώτικο οινοποιείο Φοίβος και στις ποικιλίες της Κεφαλονιάς.

Σ ένα πανέμορφο και πολιτισμένο χώρο, μαζεύτηκαν 100 οινόφιλοι της Αθήνας, για να γνωρίσουν και να γευτούν τις σπάνιες και δυνατές ποικιλίες της Κεφαλονιάς από το οινοποιείο Φοίβος. Ειδικοί και μη γευσιγνώστες, δοκίμαζαν με επιφωνήματα έκπληξης, ευφορίας και απόλαυσης, τα κρασιά με τις ποικιλίες : Τσαούσι, βοστιλίδι, μοσχατέλλα, θειακό, αρακλινό, θηνιάτικο αλλά και τα πολυβραβευμένα κρασιά Βαρκαρόλα (ρομπόλα), Μύηση (μαυροδάφνη) και Αντίδοτο (ροζέ).

Τα οινοποιείο αντιπροσώπευσε επάξια, ο Νίκος Κουμεντάκης που αντιπροσωπεύει τα κρασιά Φοίβος στην Αθήνα και Αμφιτρύων της βραδιάς ο ευγενής Νίκος Κλεισιώτης.

Η βραδιά τελείωσε τις μικρές νυχτερινές ώρες και οι κεφαλλονίτικες ποικιλίες, έκλεψαν την καρδιά, το λαρύγγι και τις εντυπώσεις, όλων όσων ήταν ξύπνιοι εκείνη την ώρα στην Νέα Σμύρνη.

20150513_211949_Night 20150513_212026_Night 20150514_001822

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις