Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων προς την ΚΕΔΗΚΕ για τα Βεργώτεια

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΡΟΣ: τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. του Δήμου Αργοστολίου, κ. Κωνσταντάκη Άγγελο
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε
Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά και θερμά για την ευγενική βοήθειά σας για τους Aγώνες Στίβου “ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2015”, που πρόσφατα συνδιοργανώσαμε στο Αργοστόλι και η οποία βοήθεια συνετέλεσε τα μέγιστα στην απρόσκοπτη διεξαγωγή τους. Η αναβίωση των Αγώνων αυτών υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένη και επωφελής για τη Νεολαία και τον Αθλητισμό της όμορφης Κεφαλονιάs, και σας αξίζουν συγχαρητήρια.
Τα παραπάνω αποτελούν πραγματικά διαπιστώσεις της Ένωσής μας και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την ανάπτυξη του υγειούς Αθλητισμού. Επίσης θα παρακαλούσαμε θερμά να ευχαριστήσετε εκ μέρους μας :
• Τους χορηγούς των αγώνων Ξενοδοχείο Μουίκης, Kefalonian Lines, Χαραλαμπάτος αντιπροσωπείες-διανομές, εστιατόριο El Greco και Bees Knees καφέ-μπαρ.
• Τους κ. Βαγγέλη Κουφό, Λίζα Αμπατζίδου και Γεράσιμο Πολλάτο για την πολύτιμη βοήθεια στη γραμματεία των αγώνων καθώς και όλους τους εθελοντές μας, τον υπάλληλο του σταδίου κ. Νεόφυτο Αγγελο, τους Σαμαρείτες και τη γιατρό των Αγώνων κ. Θεοτοκάτου Στάμω
• το Λύκειο Ελληνίδων και την κ. Μαραγκάκη – Μοσχονά Ευρώπη.
• Τους δημοσιογράφους και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που στήριξαν σε υψηλό επίπεδο τους αγώνες.
Τέλος από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι του χρόνου, με έγκαιρη συνεργασία, μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα και με νέες κοινές προσπάθειες να βοηθήσουμε στην καθιέρωση των “ΒΕΡΓΩΤΕΙΩΝ” ως Αγώνα πανελλήνιας εμβέλειας κάτι που θα συμβάλλει και στην ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις