Εκπαιδευτική Ημερίδα από την Δ/νση Πολιτικής Προστασίας για θέματα πυρόσβεσης

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας και η Ομάδα Πυροπροστασίας του Δήμου Κεφαλλονιάς, συμμετείχε σε Εκπαιδευτική Ημερίδα που  διοργάνωσε από κοινού με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου στα πλαίσια επιμορφώσεως του στελεχικού δυναμικού της, σε θέματα:

  • Βασικές Γνώσεις Πυροπροστασίας και κανόνων ασφάλειας του προσωπικού κατά την κατάσβεση των πυρκαγιών
  • Χρήση χειρισμού των υλικών – εργαλείων, πυροσβεστικών οχημάτων και  αντλιών
  • Ανάπτυξη εγκαταστάσεων πυρόσβασης για προσβολή πυρκαγιάς
  • Κανόνες χρήσης ασύρματης επικοινωνίας

Στην Ημερίδα παραβρέθηκαν ο Α/Δήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σπυρίδων Ματιάτος, ο Τεχνικός Ασφαλείας των εργαζομένων του Δήμου Κεφαλλονιάς κ. Τηλέμαχος Μπεριάτος, καθώς και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πεσσαδας κα Διονυσία Μορου – Δόριζα με στελέχη της Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών της Κοινότητάς της.

Η Ομάδα Πυροπροστασίας συμμετείχε υποστηριζόμενη με τρία πυροσβεστικά οχήματα και δύο επιβατικά μεταφοράς προσωπικού.

Η Δ/νση  Πολιτικής Προστασίας εκφράζει της Ευχαριστίες της στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου κ. Μιλτιάδη Τετενέ και στο Αξιωματικό – Εκπαιδευτή της κ. Νικόλαο Αντωνέλο για την άριστη ενημέρωση και εκπαίδευση.

Αργοστόλι 12/05/2015

Ο Α/Δήμαρχος

Πολιτικής Προστασίας

 

 

 

Σπυρίδων Ματιάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις