Πανελλαδικές 2015: 15-20 Μαΐου οι Σχολές ανά Πεδίο

15 – 20 Μαΐου θα ανακοινωθούν οι Σχολές ανά Επιστημονικό Πεδίο, «με μικρές διαφορές από πέρυσι», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Τάσος Κουράκης, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου την ερχόμενη Τρίτη θα εκδοθεί η εφαρμοστική Υπουργική Απόφαση με αναλυτικά όλα τα ζητήματα, περιλαμβανομένης της κατάταξης των σχολών ανά πεδίο.

Χωρίς αιφνιδιασμούς και με μικρές διαφορές σε σχέση με πέρυσι.

Στόχος, στις 15-20 Μαΐου να έχουν όλα δρομολογηθεί».
Στην ίδια συνέντευξη ο αναπληρωτής Υπουργός κάνει λόγο για «παράλληλη προσπάθεια σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», με αλλαγή των προγραμμάτων σπουδών, νέα σύγχρονα βιβλία, νέα ωρολόγια προγράμματα με τη συμβολή του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

epoli.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις