Όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα στον Αλέξανδρο Παρίση

Στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιείται στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο Olympic Hall, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολιτικούς αρχηγούς, όπως τον επικεφαλής του κόμματος “Το Ποτάμι”, Σταύρο Θεοδωράκη.

Ανάμεσα σε άλλους ο κ. Παρίσης είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook ο Μάγος Όσκαρ, ο οποίος παραβρέθηκε στην συνεδρίαση κρύβοντας πολλά “κόλπα στο μανίκι”, ο Δήμαρχος είχε επαφές και με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Βούτση που έδωσε το παρών στο σημαντικό συνέδριο.

Οι φωτογραφίες όπως ήταν φυσικό τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον των φίλων του Αλέξανδρου Παρίση με τα like να πέφτουν σαν βροχή.

dim dim1 dim2 dim3 dim4 dim5 dim6 dim7 dim8 dim9 dim10 dim11 dim12 dim13 dim14
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις