Περιφερειακό Συμβούλιο αύριο Πέμπτη 7 Μαϊου για τα ταμειακά διαθέσιμα

Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 και ώρα 14:30 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, το Π.Σ Ιονίων Νήσων, λόγω των νέων δεδομένων που προκύπτουν από την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων της Π.Ι.Ν στην Τράπεζα της Ελλάδος και της εκπνοής της προθεσμίας των Περιβαλλοντικών μελετών, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
ΘΕΜΑ 1ο : Μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Τράπεζα της Ελλάδας.- Ορισμός υπολόγων τραπεζικών λογ/σμων.
Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος
ΘΕΜΑ 2ο : Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020»
Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος
ΘΕΜΑ 3ο : Γνωμοδότηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: Σταθμός βάσης WIND ΕΛΛΑΣ ( κωδ. έργου 225 )στη θέση « Αίνος » Δ. Κεφαλληνίας ( πρώην Δ. Λειβαθούς )
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας
ΘΕΜΑ 4ο : 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού της Π.Ι.Ν.
Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Διονύσιος Στραβοράβδης
ΘΕΜΑ 5ο : Σύναψη σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας μεταξύ Π.Ι.Ν και Δήμου Ιθάκης.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις