Τους “ένωσε” η Άννα 

Ομόφωνα πέρασε αυτή τη φορά το θέμα της έγκρισης για την παραχώρηση δύο ακόμα χώρων (τάφων) του Δημοτικού Νεκροταφείου Αργοστολίου, για τη κατασκευή μνημείου στη μνήμη της αδικοχαμένης συμπατριώτισσάς μας, Ολυμπιονίκη, Άννας Πολλάτου σύμφωνα και με τις επιθυμίες της οικογένειάς της.

Το Δημοτικό Συμβούλιο έβαλε στην άκρη τις όποιες πολιτικές διαφορές και αντιπαραθέσεις και στάθηκε αλληλέγγυο εγκρίνοντας την παραχώρηση  του επιπλέον χώρου για την κατασκευή του μνημείου, σαν ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής για το χρυσό κορίτσι της Γυμναστικής που μας έκανε όλους περήφανους, δοξάζοντας την Κεφαλονιά και την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

1-DSC08598 1-DSC08596 1-DSC08580

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις