Στα νησιά του Ιονίου στους επόμενους μήνες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Π Παυλόπουλος

Τα νησιά του Ιονίου αναμένεται να επισκεφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ Γαλιατσάτου.
Ο κ. Γαλιατσάτος συμμετείχε στη συνάντησης στη Δευτέρας που είχαν οι περιφερειάρχες με τον πρόεδρο της δημοκρατίας κατά την οποία ο Π. Παυλόπουλος τους διαβεβαίωσε ότι «η Πολιτεία εγγυάται στο ακέραιο τους πόρους και την οικονομική τους αυτοτέλεια, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία του έργου που επιτελούν σήμερα οι περιφέρειες της χώρας.
Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στην παρέμβαση του, αφου συνεχάρη τον πρόεδρο για την εκλογή του, ζήτησε την προσοχή του και την επιμέλεια του ,τόσο ως πρώην υπουργός Εσωτερικών όσο και ως νομικός, στην μεγάλη μεταρρύθμιση που έχει εξαγγείλει η νέα κυβέρνηση για την αυτοδιοίκηση και την διάρθρωση του κράτους στα πλαίσια της αντικατάστασης του «Καλλικράτη».
Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρώην περιφερειάρχης Σ.Σπύρου ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις