Εθελοντικός καθαρισμός των παραλιών της Αγίας Ευφημίας

Σήμερα Κυριακή 3-5-2015 το πρωί έγινε εθελοντικός καθαρισμός των παραλιών της Αγίας Ευφημίας από το Δημοτικό Σχολείο Πυλάρου και το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Αγίας Ευφημίας. Ήταν μια καθ’ όλα αξιέπαινη και διδακτική πρωτοβουλία την οποία ο Δήμος επικροτεί και με κάθε τρόπο στηρίζει. Είναι δυνατό και ελπιδοφόρο το μήνυμα που εκπέμπει μια τέτοια προσπάθεια φορέων της περιοχής.
Σαν Αντιδήμαρχος της Πυλάρου επιθυμώ θερμά να συγχαρώ πρώτα απ’ όλα τα παιδιά του Δημοτικού μας Σχολείου που μαζί με το Διευθυντή τους κ.Κώστα Κουγιανό και τους Δασκάλους τους αφιέρωσαν ένα Κυριακάτικο πρωινό ξεκούρασης για να μας διδάξουν συλλογικότητα,συνεργασία και περιβαλλοντική ευαισθησία.
Η πολύ καλή συνεργασία που έχω με τον Πρόεδρο κ.Ηλία Τζάνη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Αγίας Ευφημίας για την επίλυση προβλημάτων της περιοχής σχετικών με την Τουριστική δραστηριότητα σφυρηλατείται έτι περισσότερο με αυτή την εξαίρετη πρωτοβουλία τους.Τους αξίζουν ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια.

Μάκης Αλυσανδράτος
Αντιδήμαρχος Πυλάρου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις