Το χάρηκαν όλοι! Με πολλά χαμόγελα η φιλική αναμέτρηση των παίδων του ΑΣΚ με το Κολέγιο Αθηνών – Ψυχικού

Αναμφίβολα το χάρηκαν όλοι! Και αυτοί που έπαιξαν και αυτοί που το παρακολούθησαν. Και πώς να μην το χαρούν, όταν διεξήχθη ένα όμορφο παιχνίδι με πολλά χαμόγελα στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την Παρασκευή το βράδυ με την παιδική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά να αντιμετωπίζει σε μία φιλική αναμέτρηση το Κολέγιο Αθηνών – Ψυχικού.

Ήταν ένα ιδιαίτερα όμορφο παιχνίδι και το χάρηκαν παίκτες, προπονητές, αλλά και όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού του Αργοστολίου.

Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο πρώην υπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος, ο οποίος έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το Κολέγιο Αθηνών – Ψυχικού, καθώς έχει αποφοιτήσει από αυτό.

Για την ιστορία το Κολέγιο Αθηνών – Ψυχικού επικράτησε του ΑΣΚ με 53-49.

Στον πάγκο του ΑΣΚ έκατσαν ο Μάκης Μαρκάτος και ο Πάνος Ματιάτος, ενώ στο Κολέγιο Αθηνών – Ψυχικού στον πάγκο βρέθηκε ο Γιώργος Γιαννάτος.

Μπράβο σε όλους γι’ αυτή την όμορφη αθλητική εκδήλωση που θα την θυμούνται όλοι όσοι συμμετείχαν.

Την αναμέτρηση διηύθυναν οι Μιλτιάδης και Παναγιώτης Σέρρας.

Για τον ΑΣΚ έπαιξαν: Γιαννάτος, Μουίκης Γιάννης, Παυλάτος, Ζαπάντης, Γασπαράτος, Θεοδωράτος, Φέρο, Τζωρτζάτος, Δημάτος, Αλεξανδράτος, Μπεκατώρος.

Για το Κολέγιο Αθηνών – Ψυχικού έπαιξαν: Γιαννόπουλος, Μπουταλάς, Χαρώνη, Δημητράτος, Ιωαννίδης, Καψής, Λουκαϊτης, Σμυρνής, Τσιαουράκης, Φριστήρας.

ask3 ask2
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις