Προσελήφθει από τον Θόδωρο Γαλιατσάτο στην Περιφέρεια ο Γεράσιμος Παναγιωτάτος Τζάκης

Τις υπηρεσίες του θα προσφέρει στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο γνωστός για την δράση του στην Αδελφότητα Πειραιά, Γεράσιμος Παναγιωτάτος Τζάκης.

Ο Γεράσιμος Παναγιωτάτος Τζάκης είναι δικηγόρος και επικοινωνιολόγος, ενώ παράλληλα είχε πολιτικό ρόλο και στο παρελθόν (σύμβουλος του συμπατριώτη μας πρώην υπουργού Πέτρου Αλιβιζάτου, στην κυβέρνηση Παπαδήμου).

Με την επιλογή του αυτή ο Θόδωρος Γαλιατσάτος ενισχύει το επιστημονικό δυναμικό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κάνοντας παράλληλα και ένα πολιτικό “άνοιγμα” σε πρόσωπα που κινούνται μακριά από την ακραία αριστερή πρακτική. Ευχόμαστε στον κ. Παναγιωτάτο Τζάκη καλή επιτυχία και καλό έργο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις