Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με το κράτος του Ισραήλ

Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, στην Δεξίωση εορτασμού της Ισραηλινής Πρεσβείας στο Μέγαρο Μουσικής για τα 25 χρόνια Διπλωματικής συνεργασίας Ελλάδος με το Κράτος του Ισραήλ.
Στην Δεξίωση εκπροσωπήθηκε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Ο Δήμος Κεφαλονιάς είναι σε διαρκή συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ και τόσο ο τ.Πρέσβης έχει επισκεφθεί το Νησί όσο και Διπλωματικοί Ακόλουθοι με στόχο την διεύρυνση της Πολιτιστικής , Τουριστικής και Επιχειρηματικής μεταξύ Ισραήλ και Κεφαλονιάς.
Τέλος η Δημοτική Αρχή έχει τιμήσει το Ισραήλ συμβολικά για την άμεση υποστήριξη στους καταστροφικους σεισμούς του 1953 τόσο στο Νησί , όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες κατά την διάρκεια του Συνεδρίου το 2013.

israel israel2
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις