Μουσική συνεστίαση στο ΚΑΠΙΤΟΛ

Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου , διοργανώνει στον πολυχώρο ΚΑΠΙΤΟΛ , στο Φανάρι , Αργοστολίου , μουσική συνεστίαση , το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 και ώρα 20:30 .

Θα παρουσιαστούν , οπτικοακουστικά , χορωδιακά αποσπάσματα από κλασσικά μουσικά έργα και όπερες , στον χώρο του θεάτρου , και θα ακολουθήσει συνεστίαση στον χώρο του εστιατορίου .

Στην διάρκεια της συνεστίασης , θα παρουσιαστούν , ζωντανά , κεφαλονίτικες καντάδες και τραγούδια από την Γεωργία , από ένα ζευγάρι Γεωργιανών μουσικών .

Η παρουσία σας θα ενισχύσει την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια του συλλόγου μας , για την διατήρηση και συνέχιση της μουσικής – χορωδιακής μας παράδοσης .

Η προσέλευση θα γίνει με προσκλήσεις ( 15 Ε ) , λόγω του μικρού αριθμού των θέσεων . Οι προσκλήσεις διατίθενται στα καταστήματα Χρύσας Σταματελάτου ( Βιβλιοπωλείο ) και Τίτη Χέλμη ( Καλλυντικά – Δώρα ) , στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου , και από μέλη των συλλόγων .

                                                  Το Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις