Ευχαριστίες προς την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς

Αγαπητέ Αντιδήμαρχε,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλλονιάς και τον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ για την δυνατότητα που μας δώσατε να παρουσιάσουμε την εταιρεία μας και τις εκπτωτικές κάρτες μας SmartPayHoliday στους ενδιαφερομένους επιχειρηματίες στις 20 Απριλίου στο θέατρο Κέφαλος.
Με μεγάλη εκτίμηση,
Αναίτ Χρυσάφη,
Ανδρεάς Φίτο.
——————————————————————————
Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Κεκάτο,
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
Αγαπητέ κε Κεκάτε,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον τρόπο με τον οποίο αγκαλιάσατε το πόνημά μου, το ντοκιμαντέρ “Λουλούδια Του Πελάγους”.
Τα θερμά σας λόγια κατά την παρουσίασή του με συγκίνησαν.
Όπως τόνισα και το Σάββατο το βράδι, η αγάπη μου για την Κεφαλλονιά και το αδελφονήσι της, την Ιθάκη, αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη πίσω από το εγχείρημά μου αυτό.
Ελπίζω το ντοκιμαντέρ να συμβάλει στην προβολή των νησιών μας.
Με φιλικά αισθήματα,
Γιώργος Μεσσάρης
———————————————————————-
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΥΠ’ ΟΨΙΝ Α/ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΕΚΑΤΟΥ
ΚΕ. Α/ΔΗΜΑΡΧΕ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “FILIA” ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΜ/ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ «ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ» ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΣΣΑΡΗ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΛIΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ “FILIA”
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΣΣΑΡΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις