Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης: Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων

Το ΔΣ της ένωσης μας συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων ταξίαρχο κ. Τσιρογιάννη. Κυρίαρχο θέμα ήταν η μηδενική ενίσχυση για τις υπηρεσιακές ανάγκες του police2κρατικού αερολιμένα Κεφαλονιάς την φετεινή τουριστική περίοδο, αλλά και τα υπόλοιπα υπηρεσιακά προβλήματα σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες Κεφαλονιάς και Ιθάκης .

Η ένωση μας έχει αναφερθεί για το θέμα του αεροδρομίου απο τις αρχές του έτους σε όλους τους αρμόδιους φορείς όπως στην φυσική και πολιτική ηγεσία την τοπική βουλευτή , το δήμαρχο , τον περιφερειάρχη κ.α ,με κανένα όμως αποτέλεσμα. Η ένωση μας αν τελικά δεν δωθεί λύση στο θέμα αυτο τις επόμενες μέρες προσανατολίζεται και σε ένστολη διαμαρτυρία στο χώρο του αεροδρομίου σε συνεργασία με την ΠΟΑΣΥ η οποία ήδη γνωρίζει το θέμα αυτό.

Αργοστόλι 23/04/2015

Ο πρόεδρος
Γρηγορόπουλος Κων/νος

ο Γραμματέας
Γιαννακόπουλος Αθανάσιος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις