ΚΟΑ: Η Ευαγγελία Βαγγελάτου στο νούμερο 23 της πανελλήνιας κατάταξης Αντισφαίρισης

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης οι βαθμολογίες έπειτα από την ολοκλήρωση των πρώτων μεγάλων τουρνουά της χρονιάς…
Μεγάλη επιτυχία για τον ΚΟΑ το πλασάρισμα της μικρής Ευαγγελίας Βαγγελάτου στο νούμερο 23 της πανελλήνιας κατάταξης στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 12 στο σύνολο των 268 αθλητριών!!!!
Να σημειώσουμε εδώ ότι η Ευαγγελία δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα Ε3 φέτος γεγονός το οποίο της δινει πλεονέκτημα για να ανεβεί ακομα αρκετές θέσεις έπειτα απο την διεξαγωγή του Ε3 από την ΣΤ Ένωση!!
Επίσης η Ελίνα Κώστα βρίσκεται στο νούμερο 47 στο σύνολο 181 αθλητριών στην κατηγορία κορίτσια κατω των 16 έπειτα από τις παρουσίες της στα δυο μεγάλα τουρνουα της ΕΦΟΑ σε Αθήνα και Καλαμάτα!!
Συγχαρητηρια και στις δυο και καλη δυναμη για την συνέχεια… Με σκληρή δουλειά, με καρδιά και με μυαλό μπορείτε να καταφέρετε τα παντα!!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις