Σε πυρετωδούς ρυθμούς οι εργασίες για τις Πασχαλινές Εκδηλώσεις

Πυρετωδώς εργάζονται όλοι όσοι συμμετέχουν στις Πασχαλινές Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Λιθόστρωτο τη Μεγάλη Πέμπτη και το Μεγάλο Σάββατο.

Οι στάμνες και τα αυγά είναι έτοιμα για να στολιστούν με χρώματα από μικρούς και μεγάλους την Μεγάλη Πέμπτη τις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Καμπάνας, με τους διοργανωτές, την ΚΕΔΗΚΕ και τους επιχειρηματίες του Λιθοστρώτου, να επιφυλάσσουν ένα ευχάριστο πρόγραμμα.

Το Μεγάλο Σάββατο αμέσως μετά την πρώτη Ανάσταση γύρω στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει το “σπάσιμο της στάμνας” στην Πλατεία Καμπάνας ενώ μετά το Λύκειο Ελληνίδων θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς, ενώ οι αδελφοί Καραβιώτη θα μας κρατήσουν συντροφιά με υπέροχα τραγούδια.

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (11) 1 (12) 1 (13) 1 (14) 1 (15) 1 (16)

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις