1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα την “Αναβίωση της Κλασικής Ολυμπιάδας” στην Πάτρα

Αγαπητοί φίλοι,
ως υποστηρικτές της πρότασης για την αναβίωση της κλασικής Ολυμπιάδας, σας γνωστοποιούμε ότι ταυτόχρονα με την προσπάθεια μας για την συλλογή υπογραφών, προβαίνουμε στην ίδρυση ενός παράλληλου θεσμού, του  1ου  Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα την «Αναβίωση της Κλασικής Ολυμπιάδας». Το συνέδριο θα λάβει χώρα στην Πάτρα στις 29-31 Μαΐου 2015, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Συνημμένα σας αποστέλλουμε την αφίσα του συνεδρίου και θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα η συμμετοχής σας στις εργασίες του συνεδρίου, ως εισηγητές ή ως ακροατές καθώς επίσης και η προώθηση της  προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Παντελής Γεωργογιάννης
Καθηγητής Πανεπιστημίου
noname

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις