Στην Σάμη γλέντησαν ο Αντιδήμαρχος Σάμης παρέα με τον Δημήτρη Φιοραβάντε και το Μάκη Σπαθή

Το οργάνωσαν ο Δημήτρης Φιοραβάντες με τον Μάκη Σπαθή. Παραβρέθηκαν σε αυτό πολιτικοί παράγοντες και στελέχη από την περιοχής της Σάμης, των Γριζάτων και αλλού όπως ο πρώην Δήμαρχος Μανώλης Βαλέττας, ο γιατρός Βαγγέλης Μαρούλης, ο μηχανικός Σπύρος Σπαθής κ.α.

Πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Καλλιθέα” του Βασίλη Φλωράτου έξω από την Σάμη και είχε και μουσική. Μίνι-ορχήστρα με επικεφαλής τον Δημουλά και “πρώτη φωνή” τον Μάκη Παγουλάτο. Κεντρικό πρόσωπο στο τραπέζι ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης Διονύσης Λυκούδης. Ήταν μεν ένα “πολιτικό” τραπέζι αλλά μεταξύ πολύ καλών φίλων.

Απολαυστικός, όπως πάντα άλλωστε, ο Δημήτρης Φιοραβάντες, όπως το συνηθίζει σε τέτοιες περιστάσεις έκανε την παρουσίαση και την προσφώνηση των παρευρισκομένων. Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Δ. Λυκούδης. Υπογράμμισε ότι δεν ήρθε στην Σάμη για να αποτύχει και ότι θα προσπαθήσει με τις δυνάμεις που διαθέτει να κάνει πράγματα για την περιοχή ώστε σε 5 χρόνια να μπορεί η Δημοτική Αρχή να κοιτάξει τους ανθρώπους αυτούς στα μάτια και να τους πει “ελάτε και πάλι μαζί μας”. Αναφέρθηκε στο πρόσφατο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών τονίζοντας ότι είναι βέβαιος πως πολύ γρήγορα ο Χαράλαμπος Λυκούδης θα έχει νέα ευκαιρία και ότι αυτή τη φορά θα έρθει η νίκη ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτοφανές για τα πολιτικά δεδομένα του νησιού, αποτέλεσμα των Γριζάτων. “Την ιστορία την γράφουν οι παρέες όπως αυτή εδώ” υπογράμμισε. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου:

Τέλος την σκυτάλη πήραν οι μουσικοί μας όπου παρέα με τον Αντιδήμαρχο και άλλους παρευρισκόμενους τραγούδησαν αγαπημένα κομμάτια μέχρι αργά:

par par1 par2 par3 par4 par5 par6 par7 par8 par9 par10 par11
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις