Επιστολή προς Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων κ. Τσιρογιάννη

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΕΦ/ΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ

Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων
ταξίαρχο κ. Τσιρογιάννη Γεώργιο

Η ένωση μας συγχαίρει τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων ταξίαρχο κ. Τσιρογιάννη Γεώργιο για την πρόσφατη προαγωγή του στο βαθμό του ταξιάρχου και την τοποθέτηση του ως Γενικού Αστ/κού Δ/ντη Ιονιων Νήσων.
Επί της ευκαιρίας και λόγω του επείγοντος η ένωση μας επισημαίνει πάλι το θέμα της ενίσχυσης της Α Δ κεφ/νιας για την τουριστική περίοδο . Η λειτουργία του αερολιμένα αρχίζει σε λίγες ημέρες. Η υπάρχουσα δύναμη παρουσιάζει ήδη μεγάλη έλλειψη όπως κατ επανάληψη έχουμε αναφέρει και είναι αδύνατον να καλύψει της υπηρεσιακές ανάγκες του αεροδρομίου. Παρακαλούμε για την έγκαιρη επίλυση του θέματος με ενίσχυση από ικανοποιητικό αριθμό αστυνομικών και καθ’ όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου με εξασφάλιση των βασικών προϋποθέσεων μετακίνησης ( καταλύματα ,έξοδα μετακίνησης κ.α) .

Αργοστόλι 20/03/2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις