Γελοιοποίησε τους Σαμούρη και Ρουχωτά ο Καλαφάτης

Μία απρόσμενη έκπληξη εμπεριείχε η παραίτηση του Αλέκου Καλαφάτη για τα μέλη της παράταξής του, ειδικότερα ο πρώην επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κεφαλονιάς, αναφέρει ότι: η συμμετοχή σε συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων ισοδυναμεί με συμμετοχή σε “σκυλοκαυγά”.
Κάτι που ουσιαστικά γελειοποιεί τους Δημοτικούς του Συμβούλου Σπύρο Σαμούρη και Βασίλη Ρουχωτά αφού όλοι ξέρουν ότι οι πρώτοι που δημιουργούν επεισόδεια και καυγάδες στα Δημοτικά συμβούλια είναι αυτοί οι δύο.
Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ίδιος ο Αλέκος Καλαφάτης με τη στάση του ίχε αποδοκιμάσει τους “υπασπιστές” του, καθώς προσωπικά ο ίδιος δεν μετείχε στους …”σκυλοκαυγάδες” τους!!!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις