Γ. Σταθάκης: Σημαντικό για την ανάκαμψη το νέο ΕΣΠΑ

Τη σημασία συνέχισης του έργου της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ) επεσήμανε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης κατά την εκδήλωση της κοπής πίτας του οργανισμού.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Σταθάκης τόνισε τον στρατηγικό χαρακτήρα της ΜΟΔ και ότι η νέα διοίκηση του υπουργείου επενδύει στη συνέχιση αυτού του ρόλου, καθώς τα επόμενα χρόνια είναι σημαντικό για την Ελλάδα και για την ανάκαμψη της οικονομίας, το νέο ΕΣΠΑ να προχωρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΟΔ Μάριος Καμχής τόνισε ότι το ανθρώπινο κεφάλαιο της ΜΟΔ είναι η μεγάλη περιουσία της εταιρείας και διαβεβαίωσε τον υπουργό ότι τη νέα χρονιά κάθε στέλεχος της ΜΟΔ θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που θα τεθούν.

aftodioikisi.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις