Συνάντηση με την βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Αργοστόλι μεταξύ του προέδρου της ένωση μας Γρηγορόπουλου Κων/νου με την βουλευτή κα. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Εκ μέρους της ένωσης ο πρόεδρος επανέλαβε τα προβλήματα της τοπικής αστυνομίας εστιάζοντας κυρίως στο θέμα της έλλειψης προσωπικού και στην ικανή αποστολή ενισχυτικής δύναμης για τις ανάγκες του αεροδρομίου την τουριστική περίοδο. Έγινε γνωστό στην κα. Βουλευτή το άμεσο των ενεργειών καθώς τα προαναφερόμενα θέματα τα καθοριστούν από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αυτή την εβδομάδα ή το αργότερο μέχρι αρχές Φεβρουαρίου.

Επίσης παραδόθηκε στην κα. Θεοπεφτάτου επιστολή της ένωσης μας η οποία αναφέρετε στα θέματα αυτά και αποστέλλετε στην ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ. και σε άλλους τους αρμόδιους φορείς . Τέλος η κα. Βουλευτής ανέφερε ότι θα προωθήσει τα δύο αυτά θέματα άμεσα .

 ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  

ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

                                                                                                         Προς

                                                                            Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας (μέσω ΠΟΑΣΥ)

                                                                                                       Κοινοποιείται

                                                                                1- Διεύθυνση Αστυνομίας Ιονίων Νήσων -Κέρκυρα

                                                                                2-Αστ/κη Διεύθυνση Κεφαλονιάς

                                                                                3-Βουλευτή κα. Θεοπεφτάτου Αφροδίτη

                                                                                 4-Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση

                                                                                 5-Περ/ρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο

                                                                                 6-Αντιπ/ρχη Κεφ/νιάς κ. Δρακουλόγκωνα Παναγή

                                                                                 7- Δήμαρχο Ιθάκης κ. Στανίτσα Διονύσιο

                                                                             8- ΜΜΕ                                                                                                                                                                                                                                                                             Θέμα. Κάλυψη κενών οργανικών θέσεων ΑΔ Κεφαλληνίας /κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών για τον Κρατικό αερολιμένα Κεφαλληνίας εν όψη τουριστικής Περιόδου.  

Η ένωση μας με την παρούσα επιστολή αναφέρεται στην ηγεσία του σώματος και επαναλαμβάνει το θέμα των κενών οργανικών θέσεων σε αστυνομικούς υπαλλήλους στην ΑΔ Κεφαλονιάς το  οποίο αγγίζει το -40%. Τα προβλήματα που διαιωνίζονται από την έλλειψη προσωπικού  είναι μείζονος σημασίας και έχουν αναφερθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες από την ένωση μας και προς την ηγεσία του σώματος αλλά  και προς  τους εκπροσώπους της πολιτείας . Για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων έχει κατατεθεί σχετική ερώτηση στην Βουλή από την Βουλευτή κ. Θεοπεφτάτου, έχουν γίνει αποδεκτά και ψηφιστεί σχετικά ψηφίσματα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα και από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι  όπου η ένωση μας είχε εισηγηθεί το θέμα των κενών θέσεων και τα προβλήματα που δημιουργούνται.

                                                                          Ζητάμε

Α) εν όψη των τακτικών μεταθέσεων 2015 να ανοίξουν οι κενές οργανικές θέσεις για την ΑΔ Κεφαλληνίας οι οποίες ορίζονται από την ηγεσία του σώματος τον μήνα Φεβρουάριο 2015 καθόσον μέχρι σήμερα είναι ο μοναδικός τρόπος για την κάλυψη των κενών θέσεων , πραγματοποιήσιμος και χωρίς κόστος.

Β) Επαρκής αριθμό αποσπασμένων αστυνομικών για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του αεροδρομίου Κεφαλονιάς για ολόκληρη την  τουριστική περίοδο.

                                Αργοστόλι  27/01/2015

  Ο πρόεδρος                                                                   ο γραμματέας

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος                              ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις