Αποδεκτό έγινε το ψήφισμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπηρεσιών από το Δημοτικό Συμβούλιο

ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ &  ΙΘΑΚΗΣ

Ψηφίστηκε σήμερα 19/12/2014 από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεφαλονιάς το αίτημα της ένωσης μας για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στις αστυνομικές υπηρεσίες της Κεφαλονιάς και Ιθάκης που αγγίζει το ποσοστό του -40% . 

Έγινε αποδεκτό από όλο το σώμα η αναγκαιότητα ικανοποίησης του αιτήματος μας από την φυσική και πολιτική ηγεσία για τους λόγους τόσο της βελτίωσης των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών υπαλλήλων , όσο  της ενίσχυσης και της αποτελεσματικότερης  αστυνόμευσης στα νησιά. Επισημάνθηκε  δε ότι η στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών σχετίζεται άμεσα  με το να διατηρηθεί η Κεφαλονιά και η Ιθάκη   ασφαλής τουριστικός προορισμός με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία .

Το εν λόγο ψήφισμα μαζί και με το πρόσφατο θετικό ψήφισμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων νήσων θα αποτελέσουν μέρος της συλλογικής προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η ένωση μας για την αναβάθμιση των αστυνομικών υπηρεσιών των νησιών μας.

                                                                                                          Αργοστόλι  19/12/2014

            Ο πρόεδρος                                                                               ο  γραμματέας

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ  Κων/νος                                                    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις