Στο Περιφερειακό Συμβούλιο παραβρέθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Στο περιφερειακό συμβούλιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ένωσης Γρηγορόπουλος Κων/νος  το Σάββατο 06/12/2014 προκειμένου εισηγηθεί  αίτημα της ένωσης μας .

 Το θέμα το οποίο τέθηκε αφορούσε  την μεγάλη έλλειψη αστυνομικού προσωπικού στην Κεφαλονιά και Ιθάκη και οι επιπτώσεις οι οποίες προκαλούνται. Επι του θέματος ζητήθηκε σχετικό ψήφισμα από την περιφέρεια και αίτημα για κοινή προσπάθεια προς την επίλυση αυτού του προβλήματος με παρέμβαση στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Το αίτημα της ένωσης μας έλαβε θετικής ψήφισης από το περιφερειακό συμβούλιο.                                                                                                      Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου και με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων ταξίαρχο κ. Μαρτίνη Σπυρίδων και συζητήθηκε επίσης το θέμα της έλλειψης προσωπικού ,το θέμα της ενίσχυσης την τουριστική περίοδο και άλλα θέματα της τοπικής αστυνομίας.

                             Αργοστόλι 07/12/2014

               Ο πρόεδρος                                                                                ο Γραμματέας

     ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος                                                      ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις