50 τόνους τσιμέντο πρόσφερε στο Δήμο Κεφαλονιάς η εταιρεία ΧΑΛΥΨ

Στο λιμάνι του Αργοστολίου βρέθηκε σήμερα το πρωί η μεγάλη εταιρεία ΧΑΛΥΨ προκειμένου να προσφέρει στο Δήμο Κεφαλονιάς 50 τόνους τσιμέντο.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΕΚΕΜ του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Νικόλαος Μαρσέλλος και ο κ. Μιχαήλ Δεμέστιχας ήταν εκεί και τους υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Σπύρος Ματιάτος .
Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος τους ευχαρίστησε σαν Δημοτική Αρχή και σαν πολίτης της Κεφαλονιάς για αυτή την προσφορά και οποιαδήποτε προσφορά και αν κάνουν είναι ευπρόσδεκτη διότι το νησί έχει μεγάλες ανάγκες λόγω των σεισμών και κάποιες από αυτές ακόμα δεν έχουν καταγραφεί.
Στη συνέχεια σε δηλώσεις που έκαναν ο κ. Μιχαήλ Δεμέστιχας και ο κ. Νικόλαος Μαρσέλλος, οι οποίοι μεσολάβησαν μεταξύ των εταιρειών και του Δήμου Κεφαλονιάς, τόνισαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν στην Κεφαλονιά όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά γίνεται προκειμένου να ενισχυθεί το νησί και να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές.
Η γνωστή εταιρεία ΧΑΛΥΨ, λίγο μετά τους σεισμούς της περσινής χρονιάς είχε στείλει στην Κεφαλονιά 52 τόνους και η ΤΙΤΑΝ ακόμα 500 τόνους τσιμέντο για τις ανάγκες του νησιού.
Ας δούμε το βίντεο των δηλώσεων:

tsim tsim1 tsim4 tsim5 tsim8

tsim7 tsim9
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις